Bagdi Bella pszichológus és mindfulness tanár ingyenes előadása:

Programozd az agyad

BOLDOGSÁGRA

Tudományosan bizonyított gyakorlatok a tartósan boldog élethez

Az agyunk arra van beprogramozva, hogy önkritikus legyen, és ez a negativitás sajnos alááshatja a mindennapi boldogságunkat. A tudomány azonban azt mutatja, hogy képesek vagyunk a változásra is…Nem számítanak a körülményeink vagy a múltunk: megvan benned a lehetőség, hogy átprogramozd az elméd.
Tarts velünk az ingyenes előadáson és tanulj olyan erőteljes gyakorlatokat, amelyek segítenek boldogabb, egészségesebb, tartalmasabb életet élni!

SOHA nem késő változni!

Mindannyian képesek vagyunk átprogramozni az elménket

Az agytudomány elmúlt 400 évének egyik legfontosabb tudományos felfedezése a neuroplaszticitás, amely az emberi agy kivételes megújulási képességét írja le. Eszerint soha nem késő változni: a korodtól, a múltadtól és minden egyéb tényezőtől függetlenül, akár most rögtön elkezdheted felülírni a korábbi negatív mintákat, és boldogságra programozni az elméd.
A legjobb az egészben, hogy ehhez csupán néhány egyszerű - ám annál hatékonyabb - gyakorlatra van szükséged, amiket részletesen megismerhetsz az ingyenes előadáson! Ezek a gyakorlatok erősítik az immunrendszer működését, csökkentik a stresszt, javítják az alvást, és számtalan egyéb előnnyel járnak.

Az előadást tartja:

Bagdi Bella

Boldogságpszichológus és mindfulness tanár

Bella az ELTE Pozitív Pszichológiai Laboratórium tagja, ahol a mentális egészséget és jóllétet befolyásoló tényezőket vizsgálja. Munkája során a pszichológia és az idegtudományok legújabb eredményeit ötvözi a buddhizmus hagyományaiból származó gyakorlatokkal.

“Küldetésem, hogy pozitív változást érjek el az emberek életében és olyan eszközöket adjak át nekik, amiknek a segítségével boldogabb és teljesebb életet élhetnek. Mindezt a pozitív pszichológia, az idegtudomány, a mindfulness és az együttérzés-fókuszú terápia bizonyítottan működő módszertana alapján.

A múltban megtapasztalt folyamatos szorongás, gyermekkori traumák, kudarcélmények és a fiatalkori depresszióval való megküzdésemből merítek empátiát és gyakorlati eszközöket a lelki egyensúly visszaszerzéséhez, a talpra álláshoz és egy virágzó emberi élet felépítéséhez.”

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Amit el kell kerülnöd

Megvizsgáljuk, hogyan és miért ragadnak bele olyan sokan a haszontalan, önsorsrontó gondolkodásba (akár egy egészen életen keresztül).

Amit tenned kell

Elmagyarázom, hogyan változtathatod meg az agyad negativitás-elfogultságát, amire a tartós változáshoz szükséged van.

Bizonyított gyakorlatok

Megismerhetsz 5 konkrét módszert, amivel áthuzalozhatod az elméd a nagyobb nyugalom, kevesebb stressz és több öröm érdekében.

Fontos!

Sok webinárról idővel kiderül, hogy hasztalan volt, az időddel fizettél érte! Itt viszont most olyan tudást kaphatsz INGYEN, amiért más boldogan fizetne: 100% gyakorlatias, szemfelnyitó előadás 1 órába sűrítve, aminek a végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz.

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Mental Focus Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).