Megrendelés

Válassz előfizetést

Klub | Éves előfizetés
79000 Ft every év
2 hónap ajándék
+
79000 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Klub | Éves előfizetés (kedvezményes)  × 1 79000 Ft / év
Részösszeg 79000 Ft
Összeg 79000 Ft
Ismétlődő fizetés részletei
Részösszeg 79000 Ft / év
Összesen 79000 Ft / év
Első megújítás: 2025. április 20.
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot.

Fizetési mód

Az éves díjat bankkártyával és átutalással is tudod fizetni. A bankkártyás fizetés a biztonságos Stripe rendszerén keresztül történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, úgy a megrendelés után elküldjük az utalási adatokat és a díjbekérőt a megadott email címre.

Számlázás

Díjbekérőd és számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az [email protected] email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.

Gyakori kérdések, amik talán már benned is felmerültek

Egy megválaszolt kérdés a tartós boldogsághoz kevés, arra azonban épp elég, nehogy egy szükségtelen kétely miatt maradj le a csatlakozásról.
Önfejlesztő program és pozitív közösség Bagdi Bella boldogságpszichológussal, mindfulness tanárral, ahol megtanulhatod, hogyan alakíts ki olyan pozitív szokásokat, amelyek elindítanak a tartós boldogság megteremtésének útján. A Mindennapi Boldogság Klub a tudásanyagok, a boldogsággyakorlatok és a pozitív közösség hármasságára épül.
Igen, ha több nyugalomra és kevesebb szenvedésre vágysz az életedben, és ha szeretnéd megtudni, hogyan járulhatnak hozzá a boldogságszinted tartós növeléséhez a pozitív pszichológia tudományosan bizonyított módszerei.

Tudom, már így is tele vagy tennivalókkal… De gondolj csak bele, mennyi időt töltesz egy nap a közösségi médiában? Vagy olyan hírek, információk olvasásával, amik csak elveszik a kedvedet, a motivációdat? Miközben, ha csak napi 10-20 percet magadra fordítanál az máris egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, békésebb élet felé vezetne. Megéri, nem?

A Klub tudásanyagaiban nem légből kapott feladatokat találsz, amik bárhol elérhetőek, hanem olyan tudományosan bizonyított hátterű pozitív pszichológiai megoldásokat, amik már számos területen (pl. oktatásban, munkahelyeken, egyéni- és csoportos foglalkozásokon) bizonyítottak. Itt minden segítséget megadunk ahhoz, hogy képes legyél magad is elvégezni őket és abban is segítünk, hogy kialakulhasson a napi rutin, a rendszeresség – hiszen ez az, ami által tartós változást érhetsz el az életedben.

Viszont azt fontos tudnod, hogy a klub tudásanyagai és gyakorlatai nem helyettesítik a pszichoterápiát. Mentális zavarok, életkrízisek esetén feltétlen javasoljuk terapeuta támogatását. Viszont Bella közössége egy megtartó erő lehet ilyen helyzetekben a pozitív változás útján.

Az életünk során mindannyian élhetünk át nehezebb periódusokat. Mindannyiunkat érint a mindennapi stressz. Mindenkinek lehetnek elakadásai, szorongásai, félelmei, konfliktusai, érezheti úgy, hogy túl sok neki az, ami mostanában éri vagy, hogy képtelen egy-egy nehéz helyzettel maga megbirkózni.

Nem azért, mert gyenge vagy valami baj van veled, hanem azért, mert ilyen az élet (és mindannyiunk számára ilyen). A Mindennapi Boldogság Klub olyan eszközöket ad a kezedbe, amikkel ezeket a helyzeteket tudatosan kezelni tudod, amikkel újra megtalálhatod a békét, az egyensúlyt és elérheted a boldogságot.

A havonta megújuló tagság díja 9.900 Ft helyett csupán 7.900 Ft, ha február 16-ig az elsők között csatlakozol. Ha pedig éves előfizetésre váltasz (amit a haladásod érdekében bármikor gond nélkül megtehetsz), 2 hónapot ajándékba kapsz.

Aki dolgozik a boldogságán, annak az egész életminősége javulhat, és képessé válhat arra, hogy az agya a negativitást leküzdve felszabadultan élvezze azt, ami fontos számára az életben.

Az online programot bárhonnan és bármikor eléred, ezért nem számít, hogy a fővárosból, vidékről, vagy akár külföldről csatlakozol. Évente pár alkalommal személyes találkozókat is tartunk azok kedvéért, akik a kapcsolódás ezen formáját is kedvelik, igénylik.

Ha egy összegben fizeted ki az éves díjat, választhatod a bankkártyás fizetést vagy a banki átutalást. Havonta történő díjfizetéssel csak bankkártyás fizetést választhatsz.

Ez esetben válaszd az éves díjfizetést, amit banki átutalással is kiegyenlíthetsz.

Ez tőled függ, nincsenek kötöttségek: annyit veszel ki a klub programjából, amennyit szeretnél. Ha legalább napi 1 percet rá tudsz szánni a gyakorlásra, már akkor is megéri!
Igen, bármikor átválthatsz a havi előfizetésről évesre. Ez esetben, amikor váltasz, kifizeted az éves díjat és onnantól él az 1 éves tagságod (amelyből 2 hónapot ingyen kapsz).
Igen. Ebben az esetben az éves tagságod addig él, ameddig előfizetted és ezt követően kezdődik a havi díjfizetés.

Bármikor, amikor a Mindennapi Boldogság Klub kapui éppen nyitva állnak. Ez nem lesz mindig így, érdemes figyelni a híreinket. A legjobb, ha most, a nyitáskor csatlakozol, hiszen kedvezményesen veheted igénybe a klubot.

Igen, lehet, amikor éppen nyitva van a Klub.

A tagságodat bármikor le tudod mondani a zárt oldalon a személyes profilodban és a következő hónapban már nem kerül levonásra a havidíj (éves előfizetés esetén az éves díj). Arra az időszakra, aminek a díját már kifizetted a tagság továbbra is elérhető marad.

Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy pénzt utaljunk vissza. A havi / éves előfizetésed mindaddig megmarad, amíg le nem jár – így addig hozzá is férhetsz mindenhez.
Minden hónapban automatikusan vonjuk a havidíjat az általad megadott bankkártyáról Ez neked kényelmes, mert nem kell vele foglalkoznod, mindig eléred az anyagokat. Ha szeretnéd lemondani a tagságodat, az online felületen gyorsan megteheted. Az éves előfizetéseknél a díjat évente vonjuk le a kártyádról és ugyanúgy az online felületen tudod lemondani.

Ha kérdésed merült fel a klubbal kapcsolatban, vagy elakadtál, írj bizalommal! Amilyen hamar tudunk, válaszolunk: [email protected].