Megrendelés

Válassz előfizetést

Klub | Havi előfizetés (kedvezményes)1
7900 Ft every hónap
+
7900 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Klub | Havi előfizetés (kedvezményes)  × 1 7900 Ft / hónap
Részösszeg 7900 Ft
Összeg 7900 Ft
Ismétlődő fizetés részletei
Részösszeg 7900 Ft / hónap
Összesen 7900 Ft / hónap
Első megújítás: 2024. május 20.
  • Elfogadom, hogy a klub.bagdibella.hu oldalon általam megadott alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a Stripe Inc. (510 Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezeték-, és keresztnév, e-mail cím, számlázási cím Az adattovábbítás célja: az online bankkártyás fizetés lehetőségének biztosítása

Fizetési mód

A havi díjat csak bankkártyával tudod fizetni a biztonságos Stripe rendszerén keresztül. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk.

Számlázás

A számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az [email protected] email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.

Gyakori kérdések, amik talán már benned is felmerültek

Egy megválaszolt kérdés a tartós boldogsághoz kevés, arra azonban épp elég, nehogy egy szükségtelen kétely miatt maradj le a csatlakozásról.
Önfejlesztő program és pozitív közösség Bagdi Bella boldogságpszichológussal, mindfulness tanárral, ahol megtanulhatod, hogyan alakíts ki olyan pozitív szokásokat, amelyek elindítanak a tartós boldogság megteremtésének útján. A Mindennapi Boldogság Klub a tudásanyagok, a boldogsággyakorlatok és a pozitív közösség hármasságára épül.
Igen, ha több nyugalomra és kevesebb szenvedésre vágysz az életedben, és ha szeretnéd megtudni, hogyan járulhatnak hozzá a boldogságszinted tartós növeléséhez a pozitív pszichológia tudományosan bizonyított módszerei.

Tudom, már így is tele vagy tennivalókkal… De gondolj csak bele, mennyi időt töltesz egy nap a közösségi médiában? Vagy olyan hírek, információk olvasásával, amik csak elveszik a kedvedet, a motivációdat? Miközben, ha csak napi 10-20 percet magadra fordítanál az máris egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, békésebb élet felé vezetne. Megéri, nem?

A Klub tudásanyagaiban nem légből kapott feladatokat találsz, amik bárhol elérhetőek, hanem olyan tudományosan bizonyított hátterű pozitív pszichológiai megoldásokat, amik már számos területen (pl. oktatásban, munkahelyeken, egyéni- és csoportos foglalkozásokon) bizonyítottak. Itt minden segítséget megadunk ahhoz, hogy képes legyél magad is elvégezni őket és abban is segítünk, hogy kialakulhasson a napi rutin, a rendszeresség – hiszen ez az, ami által tartós változást érhetsz el az életedben.

Viszont azt fontos tudnod, hogy a klub tudásanyagai és gyakorlatai nem helyettesítik a pszichoterápiát. Mentális zavarok, életkrízisek esetén feltétlen javasoljuk terapeuta támogatását. Viszont Bella közössége egy megtartó erő lehet ilyen helyzetekben a pozitív változás útján.

Az életünk során mindannyian élhetünk át nehezebb periódusokat. Mindannyiunkat érint a mindennapi stressz. Mindenkinek lehetnek elakadásai, szorongásai, félelmei, konfliktusai, érezheti úgy, hogy túl sok neki az, ami mostanában éri vagy, hogy képtelen egy-egy nehéz helyzettel maga megbirkózni.

Nem azért, mert gyenge vagy valami baj van veled, hanem azért, mert ilyen az élet (és mindannyiunk számára ilyen). A Mindennapi Boldogság Klub olyan eszközöket ad a kezedbe, amikkel ezeket a helyzeteket tudatosan kezelni tudod, amikkel újra megtalálhatod a békét, az egyensúlyt és elérheted a boldogságot.

A havonta megújuló tagság díja 9.900 Ft helyett csupán 7.900 Ft, ha február 16-ig az elsők között csatlakozol. Ha pedig éves előfizetésre váltasz (amit a haladásod érdekében bármikor gond nélkül megtehetsz), 2 hónapot ajándékba kapsz.

Aki dolgozik a boldogságán, annak az egész életminősége javulhat, és képessé válhat arra, hogy az agya a negativitást leküzdve felszabadultan élvezze azt, ami fontos számára az életben.

Az online programot bárhonnan és bármikor eléred, ezért nem számít, hogy a fővárosból, vidékről, vagy akár külföldről csatlakozol. Évente pár alkalommal személyes találkozókat is tartunk azok kedvéért, akik a kapcsolódás ezen formáját is kedvelik, igénylik.

Ha egy összegben fizeted ki az éves díjat, választhatod a bankkártyás fizetést vagy a banki átutalást. Havonta történő díjfizetéssel csak bankkártyás fizetést választhatsz.

Ez esetben válaszd az éves díjfizetést, amit banki átutalással is kiegyenlíthetsz.

Ez tőled függ, nincsenek kötöttségek: annyit veszel ki a klub programjából, amennyit szeretnél. Ha legalább napi 1 percet rá tudsz szánni a gyakorlásra, már akkor is megéri!
Igen, bármikor átválthatsz a havi előfizetésről évesre. Ez esetben, amikor váltasz, kifizeted az éves díjat és onnantól él az 1 éves tagságod (amelyből 2 hónapot ingyen kapsz).
Igen. Ebben az esetben az éves tagságod addig él, ameddig előfizetted és ezt követően kezdődik a havi díjfizetés.

Bármikor, amikor a Mindennapi Boldogság Klub kapui éppen nyitva állnak. Ez nem lesz mindig így, érdemes figyelni a híreinket. A legjobb, ha most, a nyitáskor csatlakozol, hiszen kedvezményesen veheted igénybe a klubot.

Igen, lehet, amikor éppen nyitva van a Klub.

A tagságodat bármikor le tudod mondani a zárt oldalon a személyes profilodban és a következő hónapban már nem kerül levonásra a havidíj (éves előfizetés esetén az éves díj). Arra az időszakra, aminek a díját már kifizetted a tagság továbbra is elérhető marad.

Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy pénzt utaljunk vissza. A havi / éves előfizetésed mindaddig megmarad, amíg le nem jár – így addig hozzá is férhetsz mindenhez.
Minden hónapban automatikusan vonjuk a havidíjat az általad megadott bankkártyáról Ez neked kényelmes, mert nem kell vele foglalkoznod, mindig eléred az anyagokat. Ha szeretnéd lemondani a tagságodat, az online felületen gyorsan megteheted. Az éves előfizetéseknél a díjat évente vonjuk le a kártyádról és ugyanúgy az online felületen tudod lemondani.

Ha kérdésed merült fel a klubbal kapcsolatban, vagy elakadtál, írj bizalommal! Amilyen hamar tudunk, válaszolunk: [email protected].